Okresní kolo ve fotbale středních škol

Za teplého a slunečného počasí se ve čtvrtek 10. října odehrálo okresní kolo ve fotbale středních škol.

Děkujeme všem za příkladnou reprezentaci školy!

Více informací...

Přespolní běh

Dne 2. 10. 2024 reprezentovalo družstvo děvčat školu v okresním kole přespolního běhu. Za deštivého počasí se s tratí popraly Klára Walaská 1. B, Ema Cieslarová 1. B, Markéta Vlčková 2. C a Eliška Herecová 4. A. Družstvo obsadilo celkově 5. místo, patří jim veliký dík za účast a nasazení i přes nepřízeň počasí. Díky za tyto sportovní akce, kde se mohou potkat studenti mezi ročníky, navázat nová přátelství a kontakty.   

Více informací...

Trh vzdělávání Třinec

Tradiční Trh vzdělávání a uplatnění, který připravuje město Třinec s úřadem práce pro žáky posledních ročníků základních škol, se uskutečnil ve středu 2. října od 10 do 16 hodin v Hale STaRS. 

Naše střední škola představila oba studijní obory, a to za účasti našich žáků.

Děkujeme.

Více informací...

Na skok na operační sály

Letošní maturanti třídy 4.B si zpestřili odbornou praktickou výuku v nemocnici o střípky z práce perioperačních sester na Centrálních operačních sálech Nemocnice ve Frýdku Místku. Erudovaná přednáška s praktickou ukázkou řady chirurgických nástrojů a operačních sít proběhla v režii vrchní sestry Silvie Gerykové. Děkujeme!
Více informací...

Evropský den jazyků

26. září u příležitosti Evropského dne jazyků jsme si vyzkoušeli jak rozumíme cedulím a dopravnímu značení v různých evropských státech. A šlo nám to 🙂.

 

Více informací...

Ocenění školy

Střední zdravotnická škola, Frýdek-Místek, p. o., získala ocenění Partner česko-německé odborné praxe, vydané Koordinačním centrem česko-německých výměn mládeže. 
Více informací...